Τηλέφωνο παραγγελιών: 2109244852
Δωρεάν μεταφορικά από 45€
Συγγραφ.:Russell Stannard
Χίλια και ένα μυστήρια του Σύμπαντος
Εισαγωγή στην κοσμολογία, για παιδιά
ΕκτύπωσηEmail

Τίτλος πρωτοτύπου: World of 1001 Mysteries
Σελίδες βιβλίου: 168
Ηλικίες: άνω των 11
Εκτύπωση βιβλίου: Α/Μ
Διαστάσεις: 14 x 21 εκ.
Δέσιμο: Χαρτόδετο
Έτος έκδοσης: 1994
Ξένος εκδότης: Faber & Faber
ISBN: 978-960-7023-93-3
ID Ευδόξου: 33154968
Βάρος: 0,280 χλγ.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Διαθέσιμο
Τιμή έντυπου βιβλίου:
17,00 €
Τιμή προσφοράς:
10,20 €
Έκπτωση:-40%
  • Όλες οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ 6%
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 45 €


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Συμπαντική Ομοσπονδία το είχε αποφασίσει: το Σύμπαν μας είχε τα χάλια του· ήταν μολυσμένο και ακατάλληλο για ζωή· έπρεπε να καταστρ… εε… να ανακαινιστεί. Και αυτό ήταν παιχνιδάκι για τον Φρεντ, τον Αρχιεξολοθρευτή, τώρα που είχε στη διάθεσή του τον Κοσμοαφανιστή Μοντέλο ΙΙ. Το μόνο που περίμενε ήταν η μοιραία εντολή του Δικαστή.

Η Φύση προσπαθούσε αγωνιωδώς να κερδίσει χρόνο. Οι ιστορίες της για τα μυστήρια και τα θαύματα του Κόσμου μας γοήτευαν τον Δικαστή. Αλλά πόσο θα διαρκούσε αυτό; Και πώς θα έβαζε «στο κόλπο» τους μαθητές της τάξης της; Πώς θα έπειθαν τον Δικαστή πως το Σύμπαν μας ήταν πραγματικά κάτι το ξεχωριστό κι ότι έπρεπε εξάπαντως να συνεχίσει να ζει;

Αυτή η ιστορία, γεμάτη αγωνία και συγκίνηση, εισάγει τους αναγνώστες —παιδιά και ενηλίκους— στα μεγάλα μυστικά της φυσικής με έναν εντυπωσιακά εμπνευσμένο και συνάμα διασκεδαστικό τρόπο.

Είπαν για το βιβλίο

• «Πιστεύετε ότι τη θεωρία του Αϊνστάιν μπορεί να την κατανοεί μόνο η επιστημονική κοινότητα; Τότε διαβάστε τα βιβλία του Stannard και μετά χαρίστε τα στα παιδιά σας.»

The Herald

• «Πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι νέοι από τα 11 και πάνω...»

The New Scientist

• «Μέσα σε αυτό το βιβλίο διαφαίνεται ο ένθερμος ζήλος με τον οποίο ο Stannard εισάγει τους νεαρούς αναγνώστες στα μυστικά της φυσικής με έναν τρόπο συναρπαστικό… Δροσερό ανάγνωσμα, γνήσια επιστήμη...»

Physics World