Τηλέφωνο παραγγελιών: 2109244852
Δωρεάν μεταφορικά από 45€
Συγγραφ.:Richard P. Feynman
Σίγουρα θα αστειεύεστε, κύριε Φάινμαν (Χαρτόδετο)
Οι περιπέτειες ενός σπάνιου χαρακτήρα
ΕκτύπωσηEmail

Σελίδες βιβλίου: 430
Εκτύπωση βιβλίου: Α/Μ
Διαστάσεις: 14 x 21 εκ.
Δέσιμο: Χαρτόδετο
Έτος έκδοσης: 2007
Πρόλογος στην ελληνική έκδοση: Γιώργος Γραμματικάκης
Ξένος εκδότης: W.W. Norton
ISBN: 978-960-6717-08-6
ID Ευδόξου: 22768076
Βάρος: 0,800 χλγ.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Διαθέσιμο
Τιμή έντυπου βιβλίου:
23,50 €
Τιμή προσφοράς:
18,80 €
Έκπτωση:20%
  • Όλες οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ 6%
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 45 €


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Οι ιστορίες που περιλαμβάνονται στο ανά χείρας βιβλίο συλλέχτηκαν σταδιακά και ανεπίσημα στη διάρκεια επτά ετών, κατά τις συναρπαστικές συναντήσεις μου με τον Richard Feynman. Όλες τους είναι, κατά τη γνώμη μου, διασκεδαστικές και συνιστούν ένα καταπληκτικό σύνολο. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι θα μπορούσαν να συμβούν τόσο πολλά και απίστευτα τρελά πράγματα στη ζωή ενός μόνο ανθρώπου. Ακόμη όμως κι αν αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του, και μόνο το γεγονός ότι τα επινόησε με τόσο άδολη κατεργαριά δείχνει σίγουρα αστείρευτη έμπνευση!»

—Ralf Leighton, Από τον Πρόλογο του βιβλίου

Είπαν για το βιβλίο

• «Η ζωή τού Feynman θα μπορούσε εύστοχα να παρομοιαστεί με αλυσιδωτή αντίδραση: μια κρίσιμη μάζα φαιάς ουσίας προκαλεί έκρηξη, σκορπίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις φως και ζεστασιά.»

Time

• «Ένας αφηγητής που θυμίζει Mark Twain. [...] Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι είναι δυνατόν να γελάτε και να προβληματίζεστε συγχρόνως.»

The New York Times Book Review

• «Ο Feynman φημιζόταν για την ευφυΐα και την εκκεντρικότητά του. [...] Πολύ δύσκολο να διαβάσει κάποιος αυτό το βιβλίο χωρίς κάθε λίγο, δακρυσμένος από τη συγκίνηση, να ξεσπά σε τρανταχτά γέλια.»

Newsweek

• «Ένα από τα πιο γνωστά βιβλία της εποχής μας· ένα παγκόσμιο μπεστ-σέλερ που “διδάσκει ενέργεια, χιούμορ και ζωή”. Θα σας κάνει να θέλετε να γίνετε φυσικός.»

Science Digest

• «Αν είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα το διασκεδαστικό στη φυσική —ή στους φυσικούς—, γνωρίστε τον κύριο Feynman [...], έναν απολαυστικό επιστήμονα που χειρίζεται τα άτομα σαν ταχυδακτυλουργός.»

Associated Press