Τηλέφωνο παραγγελιών: 2109244852
Δωρεάν μεταφορικά από 45€
BOX NOW. Παράδοση έως την επόμενη ημέρα, «24/7», σε περισσότερα από 1.200 σημεία πανελλαδικά
Συγγραφ.:Russell Stannard
Ο χρόνος και ο χώρος του Θείου Αλβέρτου (3η έκδοση)
Μια νεανική ματιά στην Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας
ΕκτύπωσηEmail

Τίτλος πρωτοτύπου: The Time and Space of Uncle Albert
Σελίδες βιβλίου: 136
Ηλικίες: άνω των 11
Εκτύπωση βιβλίου: Έγχρωμο
Διαστάσεις: 14 x 21 εκ.
Δέσιμο: Χαρτόδετο
Έτος έκδοσης: 2022
Ξένος εκδότης: Faber & Faber
ISBN: 978-618-5493-15-8
Βάρος: 0,240 χλγ.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Διαθέσιμο
Τιμή έντυπου βιβλίου:
17,00 €
Τιμή προσφοράς:
15,30 €
Έκπτωση:-10%
  • Όλες οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ 6%
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 45 €


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Θείος Αλβέρτος, ο διάσηµος επιστήµονας, «τα ’χει βρει σκούρα»! Για να λύσει το µεγάλο µυστήριο του χώρου και του χρόνου, κάποιος πρέπει να δεχτεί να ταξιδέψει στον άγνωστο κόσµο µιας φυσαλίδας σκέψης. Η τολµηρή και φιλοπερίεργη ανιψιά του, η Αλίκη Νοητού, αποδέχεται την πρόκληση. Και έτσι αρχίζουν οι συναρπαστικές και εκπληκτικές περιπέτειές της.

Ελάτε και εσείς, παρέα µε την Αλίκη και τον Κόµπι, τον φιλικό υπολογιστή που µιλάει, στην επικίνδυνη αποστολή τους. Θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το ανώτερο όριο ταχύτητας µε το ισχυρότερο διαστηµόπλοιο που ούτε έχει φτιαχτεί ούτε πρόκειται να φτιαχτεί ποτέ! Ανακαλύψτε µαζί τους το αργό πέρασµα του χρόνου, τον συµπιεσµένο χώρο, το βάρος της ενέργειας· πώς µπορείτε να αποκτήσετε µεγαλύτερη ηλικία από τη µητέρα σας, να αυξήσετε το βάρος σας χωρίς να παχύνετε, να συµπιεστείτε και να γίνετε πλάκα χωρίς να πονέσετε, να ζήσετε για πάντα χωρίς να το ξέρετε.

Η ιστορία είναι γεµάτη δράση. Διασκεδάζει τους αναγνώστες —παιδιά και ενήλικες— και συνάµα τους εισάγει στα θαύµατα της Ειδικής Θεωρίας της Σχετικότητας του Αϊνστάιν.


Είπαν για το βιβλίο

• «Ο Stannard καταφέρνει µε εκπληκτικό τρόπο να µας ταξιδέψει διαµέσου της Θεωρίας της Σχετικότητας και να µας βοηθήσει να κατανοήσουµε τις πιο δύσκολες ιδέες της. […] Τα βιβλία του διακρίνονται από φρεσκάδα και σοβαρότητα. [...]»
Physics World

• «Πιστεύετε ότι τη θεωρία του Αϊνστάιν είναι σε θέση να την κατανοεί µόνο η επιστηµονική κοινότητα; Τότε διαβάστε τα βιβλία του Stannard, και µετά χαρίστε τα στα παιδιά σας. [...]»
The Herald

• «Πρέπει και ελπίζω να τα διαβάσουν όλοι οι νέοι από τα 11 και πάνω. [...]»
The New Scientist

• «Τα υπέροχα βιβλία του Θείου Αλβέρτου έχουν κάνει τις Θεωρίες της Σχετικότητας και της Κβαντικής Μηχανικής διασκεδαστικές για αµέτρητα παιδιά. [...]»
The Sunday Times

• «...Αρκετά για να κάνουν έναν γονιό να κλαίει από ευγνωµοσύνη. [...]»
The Guardian