Τηλέφωνο παραγγελιών: 2109244852
Δωρεάν μεταφορικά από 45€
BOX NOW. Παράδοση έως την επόμενη ημέρα, «24/7», σε περισσότερα από 1.200 σημεία πανελλαδικά
Κατηγορίες:
Συγγραφ.:Robert Ε. Kowalski
Η χοληστερίνη
Kαι η θεραπεία της σε 8 εβδομάδες
ΕκτύπωσηEmail

Τίτλος πρωτοτύπου: The 8 Week Cholesterol Cure
Σελίδες βιβλίου: 424
Εκτύπωση βιβλίου: Α/Μ
Διαστάσεις: 14 x 21 εκ.
Δέσιμο: Χαρτόδετο
Έτος έκδοσης: 1990
Πρόλογος βιβλίου: Albert A. Kattus
Ξένος εκδότης: Harper & Row
ISBN: 978-960-7023-13-1
ID Ευδόξου: 33154924
Βάρος: 0,615 χλγ.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Διαθέσιμο
Έκδοση EBOOK:
Τιμή έντυπου βιβλίου:
19,00 €
Τιμή προσφοράς:
15,20 €
Έκπτωση:-20%
  • Όλες οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ 6%
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 45 €


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η χοληστερίνη αποτελεί τον σοβαρότερο παράγοντα κινδύνου για καρδιαγγειακές παθήσεις, οι οποίες είναι η συχνότερη αιτία θανάτου της εποχής μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δυτική Ευρώπη. Όσοι είχαν προσπαθήσει να χαμηλώσουν αποτελεσματικά το επίπεδο της χοληστερίνης του αίματός τους γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι και τι επίπονες προσπάθειες απαιτούνται.

Ο Robert Kowalski με τούτο το βιβλίο του επιχειρεί μια νέα προσέγγιση του προβλήματος και προτείνει μιαν επαναστατική μέθοδο που μειώνει τη χοληστερίνη γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς στερήσεις και φάρμακα.

Το βιβλίο προσφέρει τη δυνατότητα στον καθένα να κατανοήσει πώς να χειρίζεται τη χημεία της χοληστερίνης ώστε να χαίρεται την υγεία του και να αποφεύγει τις ασθένειες που προκαλούν οι φραγμένες αρτηρίες. Πώς να βρίσκει τις τροφές που δεν προκαλούν το παραμικρό πλεόνασμα χοληστερίνης, πώς να χρησιμοποιεί ειδικά τρόφιμα με ειδικές ιδιότητες για την ελάττωσή της, πώς να χρησιμοποιεί τις βιταμίνες που έχουν την τάση να κατεβάζουν το επίπεδό της.

Το βιβλίο πρωτοεκδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1987. Έκτοτε ανατυπώθηκε πολλές φορές. Μόνο στην Αμερική, έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι από τα ελάχιστα βιβλία των τελευταίων ετών που δεν έγινε απλώς «μπεστ-σέλερ» αλλά παρέμεινε στους σχετικούς καταλόγους ως νούμερο 1 επί 100 τουλάχιστον εβδομάδες. Στις αρχές του 1990 κυκλοφόρησε νέα αναθεωρημένη και συμπληρωμένη έκδοση του βιβλίου. Έχει ήδη μεταφραστεί σε δέκα γλώσσες και η διεθνής καριέρα του εξελίσσεται λαμπρά.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι το παρόν βιβλίο δεν το διάβασε μόνο το κοινό της Αμερικής αλλά και ο ιατρικός της κόσμος. Η ανταπόκριση των γιατρών ήταν θετικότατη: χαρακτήρισαν το βιβλίο ως ένα μεγάλο όπλο στη μάχη κατά του μεγαλύτερου δολοφόνου της εποχής μας.

Είπαν για το βιβλίο

• «Πρέπει να συνιστούμε αυτό το βιβλίο.»

—Δρ David H. Blankenhorn στο «The Journal of the American Medical Association»

• «Το βιβλίο προτείνει μια συναρπαστική δίαιτα σε όσους έχουν πρόβλημα χοληστερίνης… Την ακολούθησε ένας γνωστός μου γιατρός, που τον εμπιστεύομαι απόλυτα, και μείωσε την ολική χοληστερίνη του κατά 40%. Πιστεύω ότι θα παίξει κρίσιμο ρόλο στη μείωση και της δική σας.»

—Δρ Art Ulene στην εκπομπή «The Today Show»