Τηλέφωνο παραγγελιών: 2109244852
Δωρεάν μεταφορικά από 45€
BOX NOW. Παράδοση έως την επόμενη ημέρα, «24/7», σε περισσότερα από 1.200 σημεία πανελλαδικά
Συγγραφ.:Russell Stannard
Ο χρόνος και ο χώρος του Θείου Αλβέρτου (2η έκδοση)
Εισαγωγή στην ειδική θεωρία της Σχετικότητας, για παιδιά
ΕκτύπωσηEmail

Τίτλος πρωτοτύπου: The Time and Space of Uncle Albert
Σελίδες βιβλίου: 128
Ηλικίες: άνω των 11
Εκτύπωση βιβλίου: Α/Μ
Διαστάσεις: 17 x 25 εκ.
Δέσιμο: Πανόδετο
Έτος έκδοσης: 1999
Ξένος εκδότης: Faber & Faber
ISBN: 978-960-7023-09-4
ID Ευδόξου: 33154937
Βάρος: 0,465 χλγ.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Διαθέσιμο
Τιμή έντυπου βιβλίου:
20,00 €
Τιμή προσφοράς:
12,00 €
Έκπτωση:-40%
  • Όλες οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ 6%
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 45 €


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Θείος Αλβέρτος, ο διάσημος επιστήμονας, «τά ’χει βρει σκούρα». Για να λύσει το μυστήριο του χώρου και του χρόνου, κάποιος πρέπει να δεχτεί να ταξιδέψει στον άγνωστο κόσμο μιας φυσαλίδας σκέψης. Η τολμηρή ανιψιά του, η Αλίκη Νοητού, αποδέχεται την πρόκληση. Κι έτσι αρχίζουν οι συναρπαστικές και εκπληκτικές περιπέτειές της.

Ελάτε κι εσείς, παρέα με την Αλίκη και τον Κόμπι, τον φιλικό υπολογιστή που μιλά, στην επικίνδυνη αποστολή τους. Θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το ανώτερο όριο ταχύτητας με το ισχυρότερο διαστημόπλοιο που ούτε έχει φτιαχτεί ούτε πρόκειται να φτιαχτεί ποτέ. Ανακαλύψτε μαζί τους το αργό κύλημα του χρόνου, τον συμπιεσμένο χώρο, το βάρος της ενέργειας· πώς μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη ηλικία από τη μητέρα σας, να αυξήσετε το βάρος σας χωρίς να παχύνετε, να συμπιεστείτε και να γίνετε πλάκα χωρίς να πονέσετε, να ζήσετε για πάντα χωρίς να το ξέρετε.

Η ιστορία μας είναι γεμάτη δράση. Διασκεδάζει τους αναγνώστες —παιδιά και ενήλικους— και συνάμα τους εισάγει στα θαύματα της ειδικής θεωρίας της Σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Είπαν για το βιβλίο

• «Πιστεύετε ότι τη θεωρία του Αϊνστάιν μπορεί να την κατανοεί μόνο η επιστημονική κοινότητα; Τότε διαβάστε τα βιβλία του Stannard και μετά χαρίστε τα στα παιδιά σας…»

The Herald

• «Πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι νέοι από τα 11 και πάνω...»

The New Scientist

• «Ο Stannard καταφέρνει με εκπληκτικό τρόπο να μας ταξιδέψει διαμέσου της θεωρίας της Σχετικότητας και να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις πιο δύσκολες ιδέες της… Το βιβλίο το διακρίνει η φρεσκάδα και η σοβαρότητα...»

Physics World