Οι επιλογές που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι:

Πληρωμή επί αντικαταβολή: Πληρώνετε τοις μετρητοίς στο ταχυδρομικό κατάστημα όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Η πληρωμή επί αντικαταβολή χρεώνεται 3,00 € επιπλέον των ταχυδρομικών εξόδων αποστολής. Το κόστος των εξόδων αποστολής και της αντικαταβολής περιλαμβάνεται στο τελικό ποσό πληρωμής. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το σύστημα υπολογίζει σε οποιαδήποτε παραγγελία αυτόματα τα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση της αντικαταβολής, τα έξοδα αποστολής δεν χρεώνονται, εφόσον το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 45,00 €.

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης (redirect Eurobank EFG): Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτα VISA ή MASTERCARD, έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της τράπεζας (Eurobank EFG), στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της στο κατάστημά μας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται σε περιβάλλον κώδικα και συστημάτων ασφαλείας της τράπεζας και του e-banking, δεν κοινοποιούνται τα στοιχεία της κάρτας σας εκτός τράπεζας και αυτά δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός της τράπεζας. Στη συνέχεια, η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι έχει προχωρήσει σε δέσμευση της αξίας της παραγγελίας σας. Σας ενημερώνουμε ότι, αν χρησιμοποιήσετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας θα αποσταλεί με courier (εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές, και εφόσον έχει υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).

• Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς των Εκδόσεων Κάτοπτρο. Θα πρέπει, βεβαίως, να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας ενημερώσουμε για το ακριβές ποσό της κατάθεσης, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (εφόσον η παραγγελία δεν υπερβαίνει τα 45,00 €), και τον τραπεζικό λογαριασμό μας που σας εξυπηρετεί. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το σύστημα υπολογίζει σε οποιαδήποτε παραγγελία αυτόματα τα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση της κατάθεσης, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία ή επικοινωνία μέσω email με τον πελάτη και τα έξοδα αποστολής δεν χρεώνονται, εφόσον το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 45,00 €. Σας ενημερώνουμε ότι, αν χρησιμοποιήσετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας θα αποσταλεί με courier (εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές, και εφόσον έχει υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).

Η δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45,00 € δεν αφορά παραγγελίες εξωτερικού. Στις αποστολές εξωτερικού, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.